Välkommen till Hyrcentralen-MacRent
Varukorg

Du har inga varor i korgen
Långtidshyra Service Begagnat Om oss  
 Om oss 
textApple-säljare sökes
textDatatekniker sökes
textEnvironmental Policy
textFraktinformation
textKontakta oss
textNyhetsbrev


Inbyte av din datorAdress:
Birger Jarlsgatan 108
SE-114 20 Stockholm

Tel. 08 - 673 01 00
Fax. 08 - 673 01 15

Dagliga leveranser b.l.a till:

Stockholm, Göteborg, Malmö.

 Vägbeskrivning/Avresa från:
 
 
 

Kontakta oss via email

Butiken har öppet:
Mån-Fred 09.00-18.00
Lör-Sön stängt

* Om inte annat anges samtliga priser exkl. moms
Reservation för eventuella fel.

* Webbsidan är cookiebaserad.

© Hyrcentralen-MacRent
Hyrcentralen - MacRent
Försäljning - Uthyrning - Support - Reparationer - Tillbehör

Hög kompetens och ett unikt hyrkoncept ger Hyrcentralen - MacRent en stadigt växande kundkrets. Attraktionen är en ständigt uppdaterad IT-miljö och ett personligt omhändertagande i alla situationer.

Enskilda datorer eller ett komplett nätverk, bärbara datorer till kontoret eller kraftfulla arbetsstationer för filmredigering Hyrcentralen – MacRent erbjuder alla möjligheter.

– Vi ser till att kunden får en utrustning som passar behoven. Många kunder är småföretagare som behöver fokusera på sitt verksamhetsområde. Då är det viktigt med en fungerande IT-utrustning. Vi levererar inte en produkt, vi levererar en lösning, oavsett var kunden arbetar, säger bolagets grundare och vd Jonas Vikander.

Många fördelar med hyra
MacRent erbjuder ett spännande hyrkoncept som ger många fördelar mot att köpa. Kunden behöver inte använda kreditutrymme hos banken för finansiering av utrustning, vilket hjälper företag i uppstartsprocessen. Hyrkostnaden belastar driftsbudget istället för investeringsbudget, vilket gynnar likviditeten och ger bättre siffror i bokslutet. Kostnaden är dessutom skattemässigt av dragsgill samma år för alla branscher. Ändras datorbehovet kan kunden byta Macen mot en nyare modell efter halva hyrehyrestiden.

– Du lämnar bara in det gamla avtalet så plockar vi ut en ny dator och skriver ett nytt avtal, förklarar Jonas Vikander.

Blandad kundkrets
MacRents kundkrets rymmer både stora IT-intensiva företag som reklambyråer, TV- och filmproducerande bolag och mindre verksamheter som möbelbutiker, frisörer, advokater, fotografer och modedesigners.
– I dag hjälper vi allt fler företag att konvertera från PC-miljö till Macmiljö. En fördel med dagens Macdatorer är att de kan användas med Windows operativsystem. På det viset får du en mjuk övergång till en trevligare och virusfri datormiljö, framhåller Jonas.

Hjälper kunden hela vägen
MacRent har ökat både försäljning och serviceutbud rejält de senaste åren. Svenska Apple tilldelade nyligen bolaget utmärkelsen ”Reseller Of The Year”.
– Vi växer med 20-25 procent per år. Det är en lagom hög tillväxttakt för att vi ska kunna behålla kvaliteten i vårt erbjudande. En sak som är annorlunda med oss jämfört med andra återförsäljare är att vi har fler tekniker än vi har säljare. Vi tar hand om kunderna hela vägen. Det gäller allt från att ge rätt produkter som vi själva testat och att hjälpa kunderna ute på plats med installationer till eventuella garantireparationer. Vår verkstad är en av de största Apple-verkstäderna i Sverige, avslutar Jonas Vikander.